Header image
 

 

UNA LECTURA INTERDISCIPLINÀRIA DE LA HISTÒRIA

 
line decor
   Home
line decor
 
 
 

PRESENTACIÓ

L’associació Lligams, de recerca, investigació i difusió de la Història, nascuda de l’antiga associació d’estudiants i llicenciats en Història (Adelh) de la Universitat de Girona, va prendre el relleu d’aquesta en l’edició d’una revista que permtés als joves investigadors la difusió de les seves recerques. Des d'aleshores, la revista ha obert els seus camps de treball als estudis d’Història de l’Art, Geografia, Filologia Catalana i Hispànica i Filosofia. Aquesta nova concepció respon a la voluntat de fer una revista forta i atractiva que esdevingui un portal de difusió de les investigacions dutes a terme a Catalunya i un espai d'intercanvi d'idees obert i multidisciplinar. L'objectiu de l'Associació és el de potenciar els textos que es derivin de treballs de màster i de tesis doctorals.

La revista té una periodicitat anual i es distribueix gratuïtament a tots els socis de l'entitat. Igualment, es pot consultar en accés obert a través de la pàgina de l'entitat o bé dins de RACO i DIALNET.

 

 NOTICIES :    

CALL FOR PAPERS / CRIDA D’ARTICLES

Hem iniciat un procès de reflexió sobre les origentacions i el futur de la revista. Actualment no hi ha cap crida d'articles en curs. Durant les properes setmanes informarem de les decisions que s'hauran pres.

CRIDA D'ARTICLES / CALL FOR PAPERS : data indeterminada

Les bases per a la presentació dels originals es troben a la pàgina web de l’associació : www.lligams.org


 

 

EDITA

SEU
Arxiu Històric de Girona (AHG), Plaça Sant Josep, 1 17001 GIRONA

ENVIAMENT D'ORIGINALS
lligams@lligams.org

Per enviar els vostres textos o articles consulteu el llibre d'estil


 
 
     

 

REVISTA ASSOCIADA A:

 

Logotip RACO

BASES PER A LA PUBLICACIÓ D'ARTICLES