Header image
 
UNA LECTURA INTERDISCIPLINÀRIA DE LA HISTÒRIA  
line decor
   Home
line decor
 
 
 

PRESENTACIÓ

L’associació Lligams, de recerca, investigació i difusió de la Història, nascuda de l’antiga associació d’estudiants i llicenciats en Història (Adelh) va prendre el relleu d’aquesta en l’edició d’una revista que donés difusió als nous investigadors sorgits de la Universitat de Girona obrint el ventall als estudis d’Història de l’Art, Geografia, Filologia Catalana i Hispànica i Filosofia. Aquesta nova concepció respon a la voluntat de fer una revista forta i atractiva que esdevingui un portal de difusió de les investigacions dutes a terme a la Universitat de Girona. Amb aquest objectiu es vol donar especial rellevància al treball dels joves investigadors que elaboren els seus primers treballs de recerca. Així, prenen especial interès els estudis derivats dels treballs de màster i les tesis doctorals.

La revista té una periodicitat anual i es distribueix gratuïtament a tots els socis de l'entitat. També es troba a la venda a Girona i Olot i es distribueix en diferents arxius i biblioteques.

 NOTICIES :    

CALL FOR PAPERS / CRIDA D’ARTICLES

La revista Lligams ha iniciat un període de reflexió sobre el seu futur. Actualment no podem establir cap termini per a l'entrega d'originals però durant els propers mesos informarem de la situació de la publicació i del seu futur immediat.

Per consultar els darrers números de la revista podeu accedir a RACO o bé a DIALNET. Per a més informació sobre l'entitat :www.lligams.org


 

 

EDITA

SEU
Arxiu Històric de Girona (AHG), Plaça Sant Josep, 1 17001 GIRONA

ENVIAMENT D'ORIGINALS
lligams@lligams.org

Per enviar els vostres textos o articles consulteu el llibre d'estil


 
 
     

 

REVISTA ASSOCIADA A:

 

Logotip RACO

BASES PER A LA PUBLICACIÓ D'ARTICLES